Dit ben ik, fotografe Olena Assenberg, woon in Spijkenisse, Zuid Holland. Portretten, bruiloften, families... één onderwerp staat bij mij centraal: échte beelden vastleggen.
Mijn stijl beschrijf ik als journalistiek. Ik fotografeer op een journalistieke en documentaire wijze, waardoor ongedwongen en spontane foto’s ontstaan. Tijdens de reportages leg ik de dagelijkse momenten vast en vertel ik jullie verhaal. Die spontane en pure emotie. Gewoon zoals je bent! Ik wil dat mijn foto's jaren later nog een glimlach op je gezicht toveren en dat je de mooiste herinneringen hebt aan de momenten die ik vast leg. 
Ik ben een deskundige fotografe met meer dan tien jaar ervaring. Ik werk als fotojournalist voor de regionale kranten. Meestal heb ik foto’s voor de voorpagina gemaakt. Mijn portfolio en foto's die in de media zijn gepubliceerd, zijn te vinden op https://olenafotografie.nl/publicaties Deze zijn gepubliceerd zowel in de papieren kranten als online, bij o.a. De Botlek, Groot Nissewaard en SWO Spijkenisse. Ook zijn sommige foto's geplaatst als Foto van de Week en in de kalender van Nissewaard.
Ik ben afgestudeerd als pedagoog en ik heb een pedagogische wetenschappelijke doctorsgraad, maar heb altijd een passie gehad voor fotografie en het samenwerken met mensen. Iedere fotoshoot doe ik met plezier! 
Ik spreek Nederlands, Engels, Russisch en Oekraïens.
Wil je een reportage boeken, heb je een vraag, of kan ik je ergens mee helpen? Ik kom graag met je in contact.
Je kan me ook volgen op mijn Facebook Page of Instagram!