Olena Tselykh Fotograaf Spijkenisse, Rotterdam
Dit ben ik, fotografe Olena Tselykh, woon in Spijkenisse, Zuid Holland. Portretten, bruiloften, families, bedrijven, newborns en senioren... één onderwerp staat bij mij centraal: échte beelden vastleggen.
Ik ben een deskundige fotografe met meer dan tien jaar ervaring. Ik werkte als fotojournalist voor de regionale krant De Botlek. Meestal heb ik foto’s voor de voorpagina gemaakt. Mijn portfolio en foto's die in de media zijn gepubliceerd, zijn te vinden op https://olenafotografie.nl/publicaties Deze zijn gepubliceerd zowel in de papieren kranten als online, bij o.a. De Botlek en Groot Nissewaard. Ook zijn sommige foto's geplaatst als Foto van de Week en in de kalender van Nissewaard.
Ik doe ook vrijwilligerswerk als fotograaf voor de Stichting VICA en Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse. Daarvoor fotografeer ik activiteiten, evenementen en deelnemers. Ik werk ook als stockfotograaf voor Shutterstock en Adobe Stock en verkoop foto’s online in de hele wereld.
Ik ben afgestudeerd als pedagoog en ik heb een pedagogische wetenschappelijke doctorsgraad, maar heb altijd een passie gehad voor fotografie en het samenwerken met mensen. Iedere fotoshoot doe ik met plezier! 
Mijn stijl beschrijf ik als journalistiek. In elke opdracht vind ik het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen, de foto's een verhaal vertellen en een duidelijke sfeer uitdragen. Ik wil dat mijn foto's jaren later nog een glimlach op je gezicht toveren en dat je de mooiste herinneringen hebt aan de momenten die ik vast leg. Dát zijn de beelden die waardevol zijn voor nu en voor later.
Ik spreek Nederlands, Engels, Russisch en Oekraïens.
Bekijk hieronder mijn portfolio en als mijn stijl je bevalt maak ik graag ook voor jou mooie foto's!
Wil je een reportage boeken, heb je een vraag, of kan ik je ergens mee helpen? Ik kom graag met je in contact.
Je kan me ook volgen op mijn Facebook Page of Instagram!
Back to Top