Maak je trouwdag onvergetelijk met een prachtige bruiloft reportage!
Mijn naam is Olena en om jullie dag vast te leggen gebruik ik een reportage stijl. Geen saaie geposeerde foto’s, maar foto’s die laten zien hoe de dag echt was. Zo onopvallend mogelijk bewegen wij ons gedurende de dag om jullie, jullie familie en vrienden heen. Van het aankleedmoment in de ochtend, tot het grote feest in de avond!
Verhalende bruidsfotografie
Mijn doel als trouwfotograaf uit Spijkenisse is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Zo kan je volop genieten van de dag. En de foto’s worden meer dan trouwfoto’s alleen. Ze worden een tastbare herinnering. Je bent weer even helemaal terug in de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt.
Een van de mooiste dingen aan het fotograferen van een bruiloft is dat je emoties kunt vastleggen, waarbij er óók vaak onverwachte momenten zijn die vastgelegd worden. Kleine lieve momenten zoals een kneepje in de hand van je moeder tijdens het diner of grappige momenten zoals het lachen van vrienden naar elkaar bij een speech. De mooiste foto’s kunnen gemaakt worden op de juist spontane en onbewaakte momenten waarin jullie samen met jullie gasten van de mooie dag aan het genieten zijn. Ik zorg voor mooie foto’s, waar niet voor geposeerd moet worden zodat het “ spontaan”  gaat. Men vindt dit vaak de leukste foto’s omdat ze goed een beeld geven van de sfeer op de bruiloft. 
In een notendop: het inhuren van twee fotografen zorgt ervoor dat het verhaal van het bruidspaar van meerdere kanten wordt belicht.
Tel daarbij ook de foto’s op van de leuke gasten, de gave sfeerimpressies, onverwachte emoties en momenten en jullie bruidsreportage is een gegarandeerd succes!  ​​​​​​​​

Is jullie trouwdatum nog vrij?
Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwreportage. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt!
Neem contact met ons op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.
Tip: Boek vóór jullie grote dag een loveshoot. Dit is een leuke manier om samen te wennen aan de camera én mij als fotograaf. Deze foto’s kunnen eventueel ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld jullie huwelijksaankondiging of uitnodiging.
Mochten jullie een bruiloftsreportage bij mij boeken, dan krijgen jullie 15% korting op een loveshoot.

Let op: Olena Fotografie heeft het recht om foto's, welke zijn gemaakt tijdens een fotosessie, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending van fotowedstrijden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan van te voren aan.
​​​​​​​

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top