Mijn doel is simpel. Ik wil het verhaal van jullie bruiloft vertellen aan de hand van creatieve, mooie en liefdevolle foto’s waar jullie nog jaren van kunnen genieten.
Verhalende bruidsfotografie
Mijn doel als trouwfotograaf uit Spijkenisse is om jullie te fotograferen zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Zo kan je volop genieten van de dag. En de foto’s worden meer dan trouwfoto’s alleen. Ze worden een tastbare herinnering. Je bent weer even helemaal terug in de bruiloft wanneer je de trouwfoto’s terugkijkt.
Een van de mooiste dingen aan het fotograferen van een bruiloft is dat je emoties kunt vastleggen, waarbij er óók vaak onverwachte momenten zijn die vastgelegd worden. Kleine lieve momenten zoals een kneepje in de hand van je moeder tijdens het diner of grappige momenten zoals het lachen van vrienden naar elkaar bij een speech. De mooiste foto’s kunnen gemaakt worden op de juist spontane en onbewaakte momenten waarin jullie samen met jullie gasten van de mooie dag aan het genieten zijn. Ik zorg voor mooie foto’s, waar niet voor geposeerd moet worden zodat het “ spontaan”  gaat. Men vindt dit vaak de leukste foto’s omdat ze goed een beeld geven van de sfeer op de bruiloft. 
In een notendop: het inhuren van twee fotografen zorgt ervoor dat het verhaal van het bruidspaar van meerdere kanten wordt belicht.
Tel daarbij ook de foto’s op van de leuke gasten, de gave sfeerimpressies, onverwachte emoties en momenten en jullie bruidsreportage is een gegarandeerd succes!  ​​​​​​​​

Is jullie trouwdatum nog vrij?
Wees op tijd met het reserveren van jullie trouwreportage. Met name bepaalde maanden zijn populair om in te trouwen dus die zijn gauw volgeboekt!
Neem contact met ons op om te kijken of jullie datum nog vrij is of als jullie nog andere vragen hebben.
Tip: Boek vóór jullie grote dag een loveshoot. Dit is een leuke manier om samen te wennen aan de camera én mij als fotograaf. Deze foto’s kunnen eventueel ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld jullie huwelijksaankondiging of uitnodiging.
Mochten jullie een bruiloftsreportage bij mij boeken, dan krijgen jullie 15% korting op een loveshoot.

Let op: Olena Fotografie heeft het recht om foto's, welke zijn gemaakt tijdens een fotosessie, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending van fotowedstrijden. Wil je dit liever niet? Geef dit dan van te voren aan.
​​​​​​​
STANDAARD:
+ Per extra uur € 100,- (min 40+ zorgvuldig bewerkte foto's per uur)
+ 3 foto's digitaal (via mail of Whatsapp) op de dag zelf
+ Binnen 48 uur na de bruiloft krijgen jullie een mini online gallery op mijn website, zodat jullie direct kunnen nagenieten van deze dag of bijvoorbeeld een aantal foto’s op social media kunnen plaatsen.
+ Binnen 2-3 weken ontvangen jullie de rest van de reportage (maar vaak al eerder) digitaal via ”wetransfer.com” in hoge resolutie, inclusief nabewerking. Hiervan komt ook een fotoalbum online om de foto’s te delen met jullie familie, vrienden en kennissen
+ Korting op loveshoot
+ Bedragen exclusief reiskostenvergoeding

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top