Lifestyle fotografie
Wil je graag mooie foto’s van je gezin maar liever geen geposeerde portretten in de studio? Kies dan voor Lifestyle fotografie! Ik kom bij jullie thuis langs en fotografeer alle “normale” zaken tijdens een ongedwongen shoot. Een reportage op locatie zoals bijvoorbeeld het bos of het strand is ook mogelijk. Tijdens een Lifestyle reportage ligt de focus op alle fantastische details van jullie dagelijks leven die straks de dierbaarde herinneringen zullen vormen. Deze foto’s worden door de jaren heen steeds waardevoller!
GEZIN & FAMILIE
Wat is er nou leuker om met je hele gezin en familie op de foto te gaan? Een familieshoot is niet alleen een mooi aandenken voor later maar het is ook super leuk om samen te laten maken. Naar mijn mening moet een familieshoot niet standaard en te geposeerd zijn maar juist speels, ongedwongen en spontaan! Een familiefoto is het mooist als er veel spontaniteit bij komt kijken. Heerlijk wandelen in het bos, bij het strand of bij jullie thuis. Alles is mogelijk! 
GEZIN FOTOSHOOT THUIS  
Wat kan er beter zijn dan een fotosessie thuis? Dan hoef je nergens naartoe te gaan, je hebt meer tijd voor jezelf en je weet alles van je eigen huis, dus geen onverwachte surprises. Kinderen zijn ook altijd meer open en vriendelijk, omdat het veilig is en mevrouw fotograaf is niet meer zo eng. 
FAMILIE FOTOSHOOT OP LOCATIE
Wat ik vooral belangrijk vind, is dat het het voor de kinderen leuk is! Geen geposeerde foto's, geen gedwongen lach. We maken er echt een feestje van. De fotoshoots zullen daarom ook plaatsvinden in het bos, op het strand, maar het kan natuurlijk ook in de speeltuin. Dit zijn maar een paar kleine voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. Tijdens de fotoshoot staat het kind centraal. Niets moet, alles mag! Lekker spelen en plezier maken tijdens de fotoshoot vind ik heel belangrijk. 

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top