Verjaardag 95 jaar oud
Verjaardag 95 jaar oud
Is het niet vreemd dat onze ouders en grootouders bijna nooit een professionele foto laten maken? Zij zijn onze geschiedenis en zijn ons zeer dierbaar, toch hebben we bijna nooit een mooie foto van hen, zoals ze nu zijn. 
Het is voor kinderen en kleinkinderen minstens net zo leuk om foto's van hun ouders en grootouders te hebben dan andersom. Dus ik wil er mijn missie van maken om iedere oudere op een bijzondere manier te vast te leggen. Voor nu en zeker ook voor later. Als we in de toekomst kijken, is het toch heel mooi als u herinnerd wordt door middel van een prachtig portret. Ik wil ook juist díe mensen fotograferen die zelf zeggen nooit mooi op de foto te staan. Misschien soms een rimpeltje meer, maar ieder mens is mooi!  
De foto's maak ik bij u (uw ouders of grootouders) thuis of op andere locatie naar keuze. Gezellig aan de keukentafel of een ander favoriete plek. We maken een gezellig babbeltje terwijl ik ondertussen de foto's maak. Door de ontspannen sfeer, en met mijn passie en het juiste licht, leg ik uw schoonheid en persoonlijkheid vast. Zo zult u zich even heel speciaal voelen en bent u verzekerd van een serie prachtige portretten om trots op te zijn, voor uzelf maar ook voor uw kinderen en kleinkinderen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top