1. Stijl
Jullie hebben mij gekozen als fotograaf . Waarschijnlijk hebben jullie mij geboekt omdat de stijl van mijn fotografie jullie aanspreekt. Ik werk altijd volgens deze stijl en vanuit mijn eigen gevoel en professionele kijk op wat mooi is. Ideeën zijn altijd welkom, andere fotografen kopiëren doe ik niet. Op eigen inzicht zullen de foto’s in kleur en zwart wit geleverd worden. Heb je liever geen zwart/wit foto’s? Laat dit dan vooraf weten. 
2. Reservering
Onze afspraak staat definitief gepland wanneer de aanbetaling van €50 is voldaan. Hierna ontvang je van mij een bevestiging per mail.
3. Betaling
Ik werk met een aanbetaling van €50. Het overige deel wordt op basis van nacalculatie gefactureerd na de shoot. De factuur dient binnen de betalingstermijn van 14 dagen betaald te zijn. Reiskosten bedragen gereden vanaf postcode 3201GJ en zullen vermeld staan op de factuur.
4. Annulering
Bij slecht weer (regen, sneeuw, ijzel) kunnen jullie maar ook ikzelf bepalen om de shoot te verplaatsen. Bij ziekte van mij of mijn kindje, of van jullie of jullie kindje geldt ook dat de shoot verplaatst mag worden naar een ander passend moment. Je krijgt de aanbetaling niet terug.
5. Bewerking
Alle foto’s worden zorgvuldig door mij na bewerkt. Ook hierbij werk ik altijd volgens mijn eigen stijl en vanuit mijn eigen professionele blik op wat mooi is. Ik lever nadrukkelijk geen RAW bestanden of onbewerkte foto’s aan. Het zelf na bewerken van mijn foto’s door middel van grafische bewerkingsprogramma’s, door het gebruik van filters op sociale media of door het bijsnijden van mijn foto’s is niet toegestaan.
6. Levering
Bij een Lifestyle shoot bewerk ik 40 beelden. Deze zijn binnen paar dagen zichtbaar in een een online galery. Je ontvangt van mij een link waar je de keuzes kenbaar kunt maken. Na het kiezen van de favorieten en het voldoen van de factuur, ontvang je een download pincode. Binnen 4 weken na betaling ontvang je het album per post.
7. Gebruik van de foto’s door jullie en/of derden
De foto’s die ik voor jullie maak, zijn bestemd voor jullie zelf. Deel je de foto’s online? Dan zie ik graag dat je mijn naam @olenafotografie.nl en de aangeleverde foto met logo gebruikt zodat duidelijk is dat ik de beeldmaker ben. De foto’s mogen niet door derden of voor commerciële doeleinden gebruikt worden, tenzij anders afgesproken. Hiervoor gelden andere, op maat gemaakte, tarieven.

8. Kwaliteit
Ik lever alleen digitale foto’s op hoge resolutie. Wil je de foto’s laten drukken? Kies dan voor een drukker die op hoogwaardige materialen drukt. De manier van drukken en de keuze hierin is je eigen verantwoordelijkheid. Voor een advies waar je dit het beste kunt laten doen kun je contact met mij opnemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de drukkwaliteit.

9. Gebruik van de foto’s door mij
Een selectie van de foto’s die ik van jullie maak, gebruik ik graag voor mijn website en/of sociale media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat mij dit dan vooraf weten.

10. Cadeaubonnen
Cadeau-/tegoedbonnen kun je inzetten bij het boeken van een shoot en worden in mindering gebracht op de shootprijs. Geef vooraf aan dat je jouw tegoedbon in wilt zetten. Kijk voor de actuele prijzen op mijn website.
Back to Top