Jullie zijn zwanger, van harte gefeliciteerd! 
Als je een mooie herinnering wilt aan je zwangerschap, laat dan deze bijzondere tijd vastleggen in een fotosessie. Leuk voor later - voor zowel jouzelf als de kleine!
Deze fotosessie kun je natuurlijk ook samen met je partner of gezin doen!
Deze shoot wordt het mooist als we deze doen als jij tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Als je de shoot alleen wilt doen kan dit bij mij in de thuis-studio (met witte achtergrond). De shoot kan ook op locatie gedaan worden, bijvoorbeeld bij jou thuis, op het strand of in het bos.
WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS de SHOOT?
We spreken af op de afgesproken locatie. Ik maak verschillende foto’s van jou en je zwangere buik. Je bent niets verplicht. Wil jij je mooie blote buik laten zien – geweldig! Als je je blote buik niet wilt laten zien, ook prima! In een leuk shirtje zie je er ook mooi uit. We doen alleen waar jij jezelf prettig bij voelt!
Als je een shoot geboekt hebt samen met je partner of gezin, dan maak ik ook foto’s van jullie samen. Als jullie willen is het mogelijk om tussendoor van kleding te wisselen.
NA
Na betaling (bij voorkeur contant tijdens de reportage) ontvang je van mij uiterlijk binnen 1 á 2 weken de mooiste foto's bewerkt in hoge resolutie. Deze ontvang je digitaal via Wetransfer, zodat je er zelf mee kan doen wat je wilt. Je zit dus niet vast aan dure afdrukken of nabestellingen.
Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s op USB-stick geleverd te krijgen.

GOED OM TE WETEN!
-Voor de kledingkeuze is het vooral belangrijk dat u kleding draagt die bij u past.
-Zorg dat kleding prettig zit, dan voelt u zich al goed en straalt u dat dan ook uit. 
-Bij groepsfoto’s stem je kleding en kleur op elkaar af.
-Voor dames maak u niet te zwaar op! Vindt u dit moeilijk , ik ben ook een gediplomeerd make-up artist dus ik kan u goed adviseren of helpen. 
Schroom niet gewoon vragen want een fotoshoot doet u niet dagelijks.
-Bij kinderen is het leuk om de eigen lievelingsknuffel of iets (speelgoed) waar het kind gek op is mee te nemen. Ook een extra kledingsetje is heel handig en leuk. Verrassend is vaak ook iets grappigs qua kleding of juist heel schattig.
Wist je dat je bij het boeken van een zwangerschaps- én newbornshoot je 10% korting krijgt op de newbornshoot?

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top