Op de foto worden gezet door Olena Fotografie, terwijl je zelf een boeket aan het plukken bent in de mooie pluktuin van Dordrecht.
Terwijl jij in de pluktuin in Dordrecht je eigen boeket bloemen aan het plukken loop ik mee om foto's te maken. Spontane foto’s, dus niet geposeerd. Precies zoals jij zelf bent en heerlijk geniet van de kleurrijke bloemen om je he en! De fotoshoot wordt georganiseerd buiten de normale openingstijden aan het begin van de avond, zodat we het best mogelijke licht hebben voor de foto's. De pluktuin is normaal alleen op beperkte dagen te bezoeken, maar speciaal voor onze fotoshoot wordt de pluktuin afgehuurd. Zo kunnen we op ons gemak de mooiste foto’s maken. Wil jij dit ook? Neem dan contact op en dan plannen we een fotoshoot!​
Je mag een bos zelf geplukte bloemen uit de pluktuin meenemen. Wil je meerdere bossen, of een extra grote bos? Dan kost dit vijf euro extra. De foto's k omen in een online galerij waar je kunt kiezen welke foto’s jij het mooiste vindt. Deze foto’s zal ik dan voor je nabewerken en binnen een week krijg je deze digitaal toegestuurd via Wetransfer. De kosten zijn afhankelijk van het aantal foto’s dat je wilt.
Dit zijn dus overwegend spontane foto's, maar als je wilt kunnen we ook een aantal geposeerde foto’s doen.
Voor wie?
Voor iedereen die gek is op bloemen en het leuk vindt om tussen de kleurrijke bloemen op de foto te worden gezet. Je ontmoet andere bloemenliefhebbers maar je mag natuurlijk ook samen met een vriendin, dochter, tante, oma etc. komen.
Als het slecht weer is, dan proberen we de fotoshoot te  verzetten op een datum die voor jou uitkomt.
De locatie: Pluktuin Dordrecht, Kromme Zandweg 73, 3319 LC Dordrecht 
De locatie is makkelijk te bereiken met de auto; Met het openbaar vervoer neem je vanaf het station in Dordrecht stadsbus 5 richting Stadspolders. Vanaf de bushalte 'Recklinghausenweg Dordrecht' is het dan nog zo'n vijf tot tien minuten lopen. Deze bus rijdt minimaal ieder half uur.

MISSCHIEN HEB JIJ HIER OOK INTERESSE IN

Back to Top